Nordenfjeldske Seileruke 2017Nordenfjeldske Seileruke 2017
Seilsportens dagSeilsportens dag

Info

Nordenfjeldske seileruke (NFSU) arrangeres for 62. gang i 2017, og er etter sigende eldre enn Færderseilasen som arrangeres av KNS i Oslofjorden.

NFSU arrangeres hvert 2. år, og dekker det Nordenfjeldske seil-Norge fra Stadt og nordover. Det har tidligere vært deltakende båter både fra Bodø og Tromsø seilforening, i tillegg til seilere fra Møre og Trøndelagsfylkene.

FESTKOMITEEN

Kjære medlemmer⛵️
Til sommeren skal vår seilforening arrangere NFSU, og i den forbindelse mener jeg alle må trå til litt for å få et vellykket arrangement.

De fleste komiteer i forhold til uka er oppe og går, bitene faller etterhvert på plass.Er du medlem og ikke aktiv i en komité, ikke fortvil... vi har en ekstra på lur
👏
FESTKOMITEEN
Meld deg snarest for informasjon!
Ikke så mye jobb da alt av mat, drikke og servering blir satt bort.
Vi trenger bare noen som kan oversikt over banketten, og hjelpe til på forhånd slik at dette blir en uforglemmelig kveld💙
På forhånd TAKK
Kontakt: May-Britt Flønes