Bli medlemBli medlem
RegattaRegatta
JolleseilingJolleseiling
Nordenfjeldske Seileruke 2017 - påmeldingNordenfjeldske Seileruke 2017 - påmelding
Påmelding til Sosial del - NordenfjeldskePåmelding til Sosial del - Nordenfjeldske
NyheterNyheter
Om ossOm oss
Kontakt ossKontakt oss
Tur og HavTur og Hav

Programhefte Nordenfjeldske Seileruke
Se etter Vind

Siste nyheter

Velkommen til Atea KlubbVelkommen til Atea Klubb2016-03-08T23:00:00ZTakk for at din klubb velger Atea Klubb som leverandør av ny hjemmeside.
En enklere klubbhverdagEn enklere klubbhverdag2016-03-07T23:00:00ZAtea Klubbkontor inneholder styre- og prosjektrom og sørger for tilgang til dokumenter, epost, kalender og Office-pakken gjennom sikker lagring i skyen. Bedre samhandling, høyere trygghet og større fleksibilitet.
Publiseringsløsning for idrettsrådPubliseringsløsning for idrettsråd2016-03-06T23:00:00ZAtea Klubb har i samarbeid med Norges Idrettsforbund utviklet en publiseringsløsning for alle idrettsråd.

>>https://atea.klubb.nif.no/Sider/ProduktKlubbkontor.aspx>>

I fokus